• 044 477 518

  • lindita.ibrahimi@uni-pr.edu

  • Skënderaj, Kosovë

Besueshmëri

Tek ne mund të ndjeheni të sigurtë, ndjehuni sikur në shtëpinë tuaj

Cilësi

Kontrolla cilësore dhe të sigurta me pajisje të avancuara teknologjike

Profesionalitet

Staf profesional dhe me përvojë të cilët janë të gatshëm të ju shërbejnë

Rreth nesh

Mësoni më shumë për Dr. Lindën

Dr Lindita Ibrahimi Veliu ka përfunduar Shkollën Fillore në Prishtinë, të Mesmen në Vushtrri, Fakultetin e Mjekesise në Universitetin e Prishtinës, derisa ka specializuar në Gjinekologji me Obstetrikë.

Lindita Vazhdon te punojë ne QKUK në Klinikën e Gjinekologjisë, në Universitetin e Prishtinës, përkatësisht Fakultetin e Mjekësisë si Asistente Profesoreshë si dhe në Ordinancën Gjinekologjike Obstetrike “Dr. Linda”.

Përveç Universitetit, Lindita ka kryer edhe trajnime të ndryshme në fushën e gjinekologjisë, përkatësisht…

Shërbimet

Në Klinikën Gjinekologjike Obstetrike "Dr. Linda" ofrojmë shërbimet e mëposhtme

Vizitë gjinekologjike

Vizita Gjinekologjike duke përfshirë vizitën me spekulum që në mënyre vizuele detekton sëmundjet transemtuese seksuale si dhe sëmundet e qafës së mitrës…

PAP Test

PAP Test është ekzaminimi mikroskopik i qelizave te marra nga cerviksi (qafa e mitrës) dhe/ose vagina per te pare ndryshimet e tyre (parakanceroze, kanceroze).

Trajtimi i infeksioneve gjinekologjike

Infeksionet e organeve genitale mund të shkaktohen nga baktere (microbe), viruse apo kërpudha (myk)…

Teste shtatëzënie

Nëse cikli menstrual i juaji është vonuar, ju mund të jeni shtatzënë. Mund të bëni një test shtatzënie për të parë nëse jeni shtatzënë.

Ekografi 3D/4D

Ekografia është një metodë diagnostikuese, ku përmes përdorimit të ultratingujve me frekuencë të lartë, realizohet vizualizimi i strukturave të brendshme të trupit.

Trajtimi i infertilitetit

Infertiliteti është pamundësia për të konceptuar (pavarësisht shkakut), pas 1 viti marrëdhëniesh seksuale të rregullta, të pambrojtura…

Check-up gjatë shtatzënisë

Analizat që nevojitet të kryhen gjatë shtatzënisë

Çka thonë pacientët?

Më poshtë mund të lexoni komentet nga pacientët tanë

Lajme/Ngjarje

Në këtë kategori mund të lexoni këshilla, lajme apo ngjarje të ndryshme në fushën e gjinekologjisë

Dilema mbi agjërimin gjatë shtatzënisë

Dilema mbi agjërimin gjatë Ramazanit shqetëson shumë nëna të ardhshme.Pyetjet nëse është e sigurt apo jo agjërimi gjatë shtatëzënësisë shqetësojnë shpesh gratë. Ne ju sjellim disa këshilla të ekspertëve për këtë çështje në mënyrë që ju dhe fëmija juaj të qëndroni të sigurt dhe të shëndetshëm gjatë këtij Ramazani. Të agjëroni ose jo gjatë shtatzënisë:

Infeksionet Urinare

Janë infeksione që mund të prekin cdo pjesë të aparatit urinar: veshkën, ureterin, fshikëzen e urines, apo uretrën. Shumica e infeksioneve prekin pjesën e poshtme të aparatit urinar dmth fshikëzen dhe uretrën. Gratë preken më shpesh sesa burrat. Jo gjithmone infeksionet urinare japin shenja klinike por kur ato shfaqen janë në formën e tillë si

Pushimi i lehonisë sipas Ligjit në Kosovë

  Femra e punësuar në Kosovë ka të drejtë që ta marrë pushimin e lehonisë për 12 muaj. “Me prezantimin e certifikatës mjekësore femra e punësuar mund ta fillojë pushimin e lehonisë deri në dyzetepesë (45) ditë para datës kur pritet të lindë. Në periudhën prej njëzetetetë (28) ditëve para datës kur pritet të lindë,