• 044 477 518

  • lindita.ibrahimi@uni-pr.edu

  • Skënderaj, Kosovë

 

Bisedo me Dr. Lindën

Na shkruani dhe ju premtojmë që përgjigjen do ta mirrni direkt nga Dr. Linda brenda 48 orëve.

Let’s Chat!