• 044 477 518

  • lindita.ibrahimi@uni-pr.edu

  • Skënderaj, Kosovë

Ordinanca ofron një ambient të pastër dhe të rehatshëm, e cila ka bërë që vizita ime të jetë më pak e stresuar.