• 044 477 518

  • lindita.ibrahimi@uni-pr.edu

  • Skënderaj, Kosovë

Dr Lindita Ibrahimi Veliu ka përfunduar Shkollën Fillore në Prishtinë, të Mesmen në Vushtrri, Fakultetin e Mjekesise në Universitetin e Prishtinës, derisa ka specializuar në Gjinekologji me Obstetrikë.

Lindita Vazhdon te punojë ne QKUK në Klinikën e Gjinekologjisë, në Universitetin e Prishtinës, përkatësisht Fakultetin e Mjekësisë si Asistente Profesoreshë si dhe në Ordinancën Gjinekologjike Obstetrike “Dr. Linda”.

Përveç Universitetit, Lindita ka kryer edhe trajnime të ndryshme në fushën e gjinekologjisë, përkatësisht…