• 044 477 518

  • lindita.ibrahimi@uni-pr.edu

  • Skënderaj, Kosovë

Tag: Fermentum

Dilema mbi agjërimin gjatë shtatzënisë

Dilema mbi agjërimin gjatë Ramazanit shqetëson shumë nëna të ardhshme.Pyetjet nëse është e sigurt apo jo agjërimi gjatë shtatëzënësisë shqetësojnë shpesh gratë. Ne ju sjellim disa këshilla të ekspertëve për këtë çështje në mënyrë që ju dhe fëmija juaj të qëndroni të sigurt dhe të shëndetshëm gjatë këtij Ramazani. Të agjëroni ose jo gjatë shtatzënisë:

Read More
Infeksionet Urinare

Janë infeksione që mund të prekin cdo pjesë të aparatit urinar: veshkën, ureterin, fshikëzen e urines, apo uretrën. Shumica e infeksioneve prekin pjesën e poshtme të aparatit urinar dmth fshikëzen dhe uretrën. Gratë preken më shpesh sesa burrat. Jo gjithmone infeksionet urinare japin shenja klinike por kur ato shfaqen janë në formën e tillë si

Read More
Pushimi i lehonisë sipas Ligjit në Kosovë

  Femra e punësuar në Kosovë ka të drejtë që ta marrë pushimin e lehonisë për 12 muaj. “Me prezantimin e certifikatës mjekësore femra e punësuar mund ta fillojë pushimin e lehonisë deri në dyzetepesë (45) ditë para datës kur pritet të lindë. Në periudhën prej njëzetetetë (28) ditëve para datës kur pritet të lindë,

Read More